Je-li

Je-li

Anotace: vhod

Souvisí-li všechno se vším
potom černých děr jsme prosti
nedělám, že jsem si nevšim
Tvůj horizont událostí

když v něm zčernalo mé tělo
až na stín, jenž trčet zůstal
v ose rotace jak s jehlou
ztotožněn, aby s ní srůstal

proč dokazovat důkazem
to, co dokázat lze ústně
polibkem, třeba s důrazem
na téma - co se kde šustne

souvisí-li racio s vírou
nebude daleko k Tobě
přijde vhod jít černou dírou
(lze mít levý ruce obě)
Autor Petbab, 30.01.2014
Přečteno 405x
Tipy 11
Poslední tipující: padající do neznáma, Jana B., enigman, Amonasr, Daniela
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí