Jednorožců objetí..

Jednorožců objetí..

Anotace: .

K žalu vedoucí

Trýznění

Víš, jak jednoduše

Jedna duše

Potká tu druhou

A svět se vzchopí záhy

Může

A na kousky se

Rozletí

A oba lesknou se

Duhou nejen

Jednorožce oslepí

Ne nudou

Láskou a tisícem

Objetí

V tichu a vzápětí

Stanu se Tvou

Obětí

Autor Roger, 08.02.2014
Přečteno 432x
Tipy 3
Poslední tipující: Jana B., Amonasr, Hadrák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí