Mili

Mili

Anotace: co obětujeme pro lásku

Pro tebe, svého miláčka, udělám vše na světě

Pro tebe i zázraky, vdechnu život disketě

Pro tebe se klidně vzdám svého snu mít ranč

Pro tebe i přeplavu slavný kanál La Manche

 

Pro tebe si ostříhám i své dlouhé vlasy

Pro tebe v zimě vypěstuju sladké ananasy

Pro tebe budu chodit až do smrti v rudém

Pro tebe se poperu se svým vlastním studem

 

Pro tebe se naučím zhasnout prsty svíčku

Pro tebe klidně spočítám hvězdy při měsíčku

Pro tebe si přestanu řezat i své vlastní žíly

Jen jedno po mně nikdy nechtěj, ublížit ti, Mili

Autor wigi.sama, 27.02.2014
Přečteno 409x
Tipy 4
Poslední tipující: filipika, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí