Víla

Víla

Anotace: ..to zdál se mi jednou sen..

 

Zdál se mi jednou krásný sen,
kde obloha byla tak modravá.
a jako zrozena z mořských pěn,
stála tam krásná, tak voňavá...

 

A smála se, tančila a zpívala,
jen tak, jak Bůh ji stvořil.
Dívala se na mne a mávala,
I každý květ se jí tu dvořil.

 

A vánek pohrál si s jejími vlásky,
tak něžně a s lehkostí obláčku
a culila se radostí, snad z lásky.
Tu si poskočila, tu udělala otáčku
v lánu květů, tak nevinně a bosky.

 

Jen tančila a zpívala si ódu.
A v doprovodu konipásků,
nikdo nemohl vzít ji svobodu.
.. a vánek z jejích vlásků ..

 

Autor Wampireli, 29.03.2014
Přečteno 608x
Tipy 8
Poslední tipující: SmallGeorge, jitoush, Amonasr, Aiury, Zrska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...velmi něžné....Ji.

30.03.2014 21:19:01 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí