Ponocný.

Ponocný.

Anotace: ..................

Sbírka: Co fotka napověděla.

Potemnělo už město

stemněli i ulice,

září jen hvězdy

okolo měsíce.

 

Našel se jeden

co noc mu nedá spát,

město své a lidi v něm,

on má totiž rád.

 

Svůj fotˇák bere

a ulicemi chodí,

to cvakání spouště

snad ty spáče neprobudí.

 

Pro ně on ukládá

ten noční města klid,

městu pak hold vzdává,

a věří,že na věky bude žít.

 

 

 

 

 

 

 

Autor jozífek, 18.06.2014
Přečteno 425x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí