Loučení

Loučení

Anotace: Trochu smutná nu.

Dívám se do mraků,

jediné místo, kde Tě vidím,

píšu teď beze znaků,

a vedle Tebe stojím.

 

Dívám se na kámen s písmeny,

co snad prozradí, jak jsi žila.

Radši bych tu pod kameny,

tisíckrát raději ležel já.

 

Už mi v hlavě nekřič,

vždyť vím, minulost je pryč.

A i když k Tobě osud šeptá,

vím, že přede mnou je další cesta.

 

Se strážným andělem nad sebou,

zvesela vstříc mým osudům.

Čas stále měří cestu tvou,

ty nevyhneš se jeho pískům 


Autor petrdolan93, 18.06.2014
Přečteno 394x
Tipy 2
Poslední tipující: Rozina, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí