Vlčí otisk

Vlčí otisk

Anotace: Vlčí pohádka.

Sbírka: Après nous le déluge

Dnešek je v modrém
jak chrpy nad hlavou
v pohádce pod skleněnými dveřmi
o princezně v černém zámku
se srdcem v kleci
včerejšek hoří
dnešek je v modrém

přicházíš s nebem
v očích
a střípky čínských váz
a tvoje duše
je jen padající havran.
Autor Žárovka, 24.06.2014
Přečteno 511x
Tipy 3
Poslední tipující: E., Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí