Svůdník

Svůdník

Anotace: …a nedá si pokoj

 

Jen co ráno na východě

zlatý stín se vynoří

v ten okamžik srdce jeho

láskou k ženám zahoří

 

Tajně hladí nožku, vlasy

rudý ret i bílé rámě

pod peřinu nakukuje

netušící, spící dámě

 

V poledne pak žárem svým

zapaluje lýtka dívek

rozpustilých, v minisukních

vysvléká je jen do tílek

 

Horké letní odpoledne

fontány je zlákají

pobaven je pozoruje

ve vodě se ráchají

 

Večer zve je na procházky

do parků či do lesů

u moře se s nimi loučí

mávají mu z útesů

 

Ani v noci nezahálí

skrze Měsíc laská šíji

před usnutím tvář všech zlíbá

tenhle svůdník náruživý

 

Autor AndreaM, 25.06.2014
Přečteno 483x
Tipy 13
Poslední tipující: Eru Alonnar, Madanik, lostris, vodnař, Rozina, Julien, Bakchus, Amonasr, Pamína, Gorwor, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí