Světlo a stín.

Světlo a stín.

Anotace: ..................

Za mnou vždy jde

atˇ se dám,kam se dám,

na cestě své

já proto nikdy nejsem sám.

 

Se světlem se zjeví

a s ním i odchází,

na cestě životem

atˇ ještě dlouho mně provází.

 

Světlo ty na cestu mou

stále mi svitˇ,

a ty stíne,

musíš záda mý krýt.

Autor jozífek, 26.06.2014
Přečteno 522x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí