Ona ví

Ona ví

Anotace: Že jsem jen tak pokukoval

Stál jsem a jen pozoroval
Tak jak to nemás ráda
Přitom nejvíc pokukoval
Když viděl tvoje záda

Má hlava byla přesvědčena
Že tvé oči nic netuší
Udála se ve mně změna
Vše tlukot srdce přehluší

Avšak ty to víš a ty to cítíš
Jak je to jenom možné
Sedíš mi v klíně v temném koutě
Nechci ať někdo rožne

Tak jak jsem tvé ruce pozoroval
Chci ve svých je teď svírat
Rád bych ti něco zanotoval
I když nikdy neuměl jsem zpívat

Tralala tralala, buď Elfko má fiala...
Autor Arthur Brainart, 19.07.2014
Přečteno 522x
Tipy 7
Poslední tipující: Mische, James Libustka, Gabriela Green, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

;-)... moc pěkné

29.07.2014 14:10:26 | Mische

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí