Kočičí

Kočičí

Anotace: romantické X erotické

 

 

velice odstrojená

do jabloňových květů

ani listí

víc už jen ne

 

kočka připravená ke skoku

oči zavřené do dáli

daleko za obzor

 

drápky zaťaté

poslední kroky

dech se krátí

 

a...

beze slov hlásíš cíl

 

o krok zpět

dobíhám

 

zvítězili jsme

víc

jen

 

ne

 

.

Autor aravara, 31.07.2014
Přečteno 590x
Tipy 5
Poslední tipující: jitoush, Anna Podi, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí