=Dští...tak trochu

=Dští...tak trochu

Anotace: někdy tak trochu a jindy zase až až...

~Deštná láska~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Slunce by se na všechny
tam dole jistě smálo
a jak je dobrým zvykem
hned by se pookřálo...

dešťů těch snad stačí
aspoň na pár týdnů
plevel roste jak o závod
jen se porozhlédnu..

 

slunce svítí skrze mraky
duha přes půl oblohy
pod ní jdeme ruku v ruce
vyhlížíme zázraky...

trochu "dští",moknou vlasy
a kapky za límec padaly
ty mi půjčíš ten svůj klobouk
to jsme se ale nasmáli...


a zatím spadla kapka deště
jen tak...rovnou do trávy
a těsně vedle sedmikrásky,
ty jsi krásná,pochválí...

já se vidím v tobě,kapko
fakt,spolu nám to ale sekne
já zasadím vás do prstýnku
zlatník si teď řekne...


pak vrátím klobouk,neprší
nad krajem mlha padá
doma si dáme svařené víno
se skořicí,ta je zdravá...

a vedle sklenky je prstýnek
ten s květem sedmikrásky
a tím prý končí,moji milí
příběh i jedné deštné lásky...


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

 

Autor Květka Š., 06.08.2014
Přečteno 732x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, střelkyně1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká báseňka.

07.08.2014 22:37:03 | Psavec

jejda,krásná básnička i s nádhernou fotkou:))

06.08.2014 16:53:51 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí