Na růžích

Na růžích

Anotace: ustláno

Růžemi obrůstá
planeta Venuše
pahorky déšť zhusta
mlhou jak ve sprše

halí do sirných par
Sluncem neodkletých
opouští minibar
princ, jenž snů stoletých

les mečem pokácí
k Šípkové Růžence
popěvek broukací
doléhá umělce

v líbání, z pohádky
snad se mi to jen zdá
sok srazil podpatky
rytíř své rzi se vzdá

přízrak vzal za své hned
vypařím-li se s ním
nebude happy end
zuby nevycením

v novodobém stylu
vítězů nade vším
růžovým, od pylu
křovím, zbraň nevěším

na hřeb, dál kupředu
trn netrn, výš a výš
koulí za vůní jdu
- kdepak na růžích spíš?
Autor Petbab, 15.08.2014
Přečteno 503x
Tipy 11
Poslední tipující: Beepat, Akrij8, Rozina, jitka.svobodova, Amonasr, Hesiona-Essylt
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už jsi našel tu svou Růženku? ST

15.08.2014 17:11:16 | jitka.svobodova

chi cerca trova :)

15.08.2014 23:47:13 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí