ROK 2 PO MÁJSKÉM KALENDÁŘI

ROK 2 PO MÁJSKÉM KALENDÁŘI

Anotace: 2 po m.k.

Pozvolna mizí a
ostudu sklízí
davonožci v kleci

Sbalím si věci
a jdu si po svejch

Jak v pohádce
slyším mluvit mravence
o síle
smrkových výhonků

a

za humny jak na plátně
si pokukují mraky

ANO

sice...

...smrdí valentýnem
ale ta barva?!

Smráká se k večíru
a já si ještě
boty neprošoupal

Nevadí že
kamna nehoří

jen když
můžu obejmout
Autor Párek Bdělý, 15.08.2014
Přečteno 358x
Tipy 5
Poslední tipující: A42, Amonasr, jitoush
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten konec je nádherný :)

15.08.2014 23:05:38 | iluzionistka

..ten konec,ten se mi líbí....taky to tak cítím,akorát nemám ty kamna
/smích/....Ji.P.S.A jsem tu zrovinka teď úplně sama,tak prostě obejmout
nemůžu,ale vynahradím si to...

15.08.2014 23:03:17 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí