Zahrada baobabů II

Zahrada baobabů II

Anotace: Kdoví, co je za plotem...

Kadeře květů sluncem česané

Stíny zeleného ticha

Plot kovaný dveře zamčené

Větvovím záhadno dýchá

 

Stíny zelené v listech lapené

Strom stromu ruce podává

Plot kovaný kmeny mohutné

Netančí víla zlatavá

 

Zahradou plnou baobabů

Autor A42, 06.09.2014
Přečteno 392x
Tipy 9
Poslední tipující: Lioness, AndreaM, vodnař, Amonasr, jitoush, jitka.svobodova, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí