Do

Do

Anotace: naha

Mám souměrné tělo
ne-li dokonalé
aniž by se rdělo
studem neustále

mám dvě dlouhé ruce
nohou postoj pevný
v očích zhaslá slunce
pozemským sok zjevný

idolům jsem, trapným
kam se hrabou na mne
s bohatstvím nejapným
zpátky ať k své mámě

jdou se napít mléka
já chci víno rudé
v noci každá čeká
žena co s ní(t) bude

když na kůži její
objeví se stíny
křídel, od krůpějí
potu a neviny

perlivé, jak v číši
sekt je o půlnoci
úsvit těl utiší
slast, snílci hlubocí

nejsou digitální
mám se, taky nejsem
o nic míň reální
stín.. napříč snů děsem
Autor Petbab, 06.09.2014
Přečteno 411x
Tipy 4
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezke muzi z hvezd jsem se zasnila dnes ..a konec nad tim se musim zamyslet a vyhrabat se ze sebe ven k pochopeni ;-)

06.09.2014 18:37:07 | xoxoxo

děkuji, surreální nelze digitalizovat a to technokraty děsí :))

07.09.2014 10:13:20 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí