Bibliotheca

Bibliotheca

Anotace: Alexandrina

Tam někde někdo je i není
je mi to líto, je to jasné
přinejmenším mně, k zapomnění
nemám o moc dál, nežli básně

z Alexandrijské bibliotéky
jež na Zemi dýl nejsou k mání
v papyrech zkroucených jak šneky
všechno je jinak znenadání

k nebesům kouř odnesl vítr
odtudpak na svých vlastních křídlech
vznesly se, dým zadržel filtr
atmosféry nad vším, prořídlé

pozemským, včetně bídy bojů
tam někde někdo je i není
pakliže jsem to já, chci 4U
zůstat svůj.. ve Tvém obležení
Autor Petbab, 12.09.2014
Přečteno 377x
Tipy 6
Poslední tipující: Rozina, Psavec, AndreaM, Jort, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí