Pírko sivé labutě

Pírko sivé labutě

Anotace: Báseň k mé kresbě pírka v kytici...

V zelených šatech na louce
splývám s okolní travinou.
Položila jsem hlavu do tvého
klína a ty mě hladíš po vlasech.
Do tenkých pramenů mi
vplétáš malé luční kvítky
a za ucho mi zastrkáváš vlčí
mák v barvě tvého úsměvu.

V dlaních svíráš sivé pírko,
vypadlé z perutí labutě.
V tu chvíli z pár květinek
a toho pírka vytvoříš
nádhernou hebkou kytici.
Jemně mi jí vkládáš do
rukou a já si k ní
toužebně přivoním.

Zvedám svou tvář a vidím,
jak mě pozoruješ, hledíš
mi hluboko do modrých očí.
Tvé mě uplně učarovaly.
Mají v sobě nádech lnu
a vůni smrkového jehličí.
Sevřeš mě ve svém objetí,
ve kterém se cítím bezpečně.

Nečervenej až ti řeknu.....
......,, Miluji tě. ''
Autor Laven De Brig, 04.10.2014
Přečteno 505x
Tipy 3
Poslední tipující: A42, Amonasr, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velice povedené, není co dodat.

06.10.2014 22:23:21 | A42

Děkuji ti mnohokrát :-)

06.10.2014 22:25:36 | Laven De Brig

Krásné.

04.10.2014 23:27:34 | Malá mořská víla

Děkuji ti :-)

05.10.2014 06:07:27 | Laven De Brig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí