Duše intimních promenád

Duše intimních promenád

Anotace: ...co se v ulicích i v pudřenkách skrývá... :)

Sbírka: IntimListy Kateřině

I kámen se ustrne v tvých vedlejších větách

a přízvucích na první době života

Co na tom, že duha září příliš dlouho

já ji mám rád!

 

I stříbroměsíc pod hladinou se umí schovat

a vítězství nad sluncem umí hvězdám svěřit

Jenže si nemůžeš být stoprocentně jista

že mi tvůj pel neprozradí.

 

Zpod klobouku jde teplo do tvých vlasů

Vidíš, jak se nebe raduje, když ti do nich mží?

Na procházkách trháš květinám duše

a tuší do nich píšeš své intimní vzkazy.

 

I kámen pokvete, kdybys mu ty řekla

a zadní vrátka otevřou se mi dokořán

Co na tom, že máš od deště zlíbané vlasy?

Déšť je políbil za mne...

 

Autor Zasněný básník, 15.10.2014
Přečteno 500x
Tipy 12
Poslední tipující: Koza, zelená víla, Laven De Brig, Malá mořská víla, jitoush, Jort
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdu krásné ..

26.10.2014 19:55:31 | Koza

Děkuji moc! :)

26.10.2014 20:04:19 | Zasněný básník

krása... jéé ta pohladila...:-)

16.10.2014 03:02:10 | zelená víla

To jsem moc rád, zelená vílo! :) Děkuju ti za návštěvu!

16.10.2014 20:27:28 | Zasněný básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí