Sluneční vítr

Sluneční vítr

Anotace: přání

Smartphone mám vybaven sluneční baterií
snáz se mi hledá, když uplave stranou
křídla mu narostly dvě jednou ranou
z obou stran, drží se špatně, jak který

mám ještě jeden, jejž našel jsem lítat
někde na orbitě nad Tvojí Zemí
s displejí popsanou přáními třemi
SMS čtu teď, když začalo svítat

nad srdcem Evropy, vrátil bych nález
do týchž rukou, komu náleží přání
na schovávanou tohle dětské hraní
baví Tě, proč ne? piš, kterak Tě nalézt

sluneční vítr můj přístroj vyřadil
z provozu, mám, co jsem měl mít a navíc
Tvá přání v rukou, nelze mít svá za nic
v dešti střel přání svých jsem se vyřádil
Autor Petbab, 19.10.2014
Přečteno 438x
Tipy 5
Poslední tipující: Mistym, Amonasr, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

do plachet...

20.10.2014 00:28:19 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí