Vzpomínání

Vzpomínání

Anotace: ...

Bylo mi krásně,

Teď zbyl jen chlad,

Když život dává,

Musí i brát.

 

Společné noci,

Společné dny,

Jaké to byly

Překrásné sny.

 

Ráno se budit

Úsměvem tvým,

Moc mi to chybí,

O tobě sním.

 

Vždy se mi dýchá

U tebe snáz,

Teď to však řeže,

jak zimní mráz.

 

Když jsi pak musel,

Nechal´s mě jít,

Já ale nevím,

Jak mám dál žít,

 

Bez srdce, které

Tajně jsi vzal,

Jak splátku za vše,

Co jsi mi dal.

 

Jedno však povím:

Nechci ho zpět!

Nestojí za pár

Falešných vět,

Abych dala ho jinému.

Autor Ravensberg, 20.11.2014
Přečteno 450x
Tipy 2
Poslední tipující: Monversol, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zní radostně i ponuře
lidského žití studna
Kdo to zpívá tam nahoře?
A kdo to šeptá u dna?

29.03.2015 00:11:54 | Adramelech

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí