Pochybnosti

Pochybnosti

Anotace: Pochybuji - tedy jsem.

Nevím, mám –li ti odpustit,
když není co,
nevím, mám –li litovat,
když není čeho…

Tak vlezlo bylo včera navečer
a v noci hořelo mi čelo
a rána v srdci namísto rána
řvala „Vstávej „ ač bylo ještě šero…

Zmizela s tebou fontána barev,
snem prořízlo se ostré ticho,
bylas tu a nejsi –
jen u srdce mě lehce píchlo…
Autor Ladaro, 09.12.2014
Přečteno 339x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí