Vánoční stromeček

Vánoční stromeček

Anotace: s ozdobami v podobě uzlů

Sadu uf zavěsím na stromeček
jsou z jemné čokolády
v staniolu, těch sladkých pár koleček
má kromě vad své klady

koule za planety mít je snadné
několik orbit skýtá
kulatost jejich, pozlátko žádné
klid a mír nenamítá

vánočního ´deep space´ v jehličnanech
plného třpytivých hvězd
světýlka v přítmí jsou v božích plánech
temnotám Jobova zvěst

sada uf leskne se ve větvoví
po jedném spolknu je až
na jedno, co s ním, je jedna kdo ví
- gordický uzel rozvaž
Autor Petbab, 17.12.2014
Přečteno 326x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jdu si uvázat jeden zdravotní...

21.12.2014 14:33:39 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí