Termojaderná fúze

Termojaderná fúze

Anotace:

Na Slunci vítá mě ohnivá Sfinx
- kde vězíš, fešáku, co pro mne máš?
náš vztah neunikl jen WikiLeaks
stejně všem dalším -leaks, pêle-mêle, miš-maš

v slunečním tornádu nesu jí dar
usměje-li se, mám vyhráno, smím
na rty ji políbit, sdílet pí-ár
dokud v zádech se vzad neprolomím

v extázi prožitku polibku úst
z lásky tak vroucí až vyráží dech
nejen mně, taky té, jíž z říše bust
snad ne tak docela není naspěch

cítím tep v zápěstích, když tváří v tvář
na loktech spočinu v leže en face
do Slunce egyptolog antikvář
dlouho ať nekouká, nezláme vaz
Autor Petbab, 21.12.2014
Přečteno 319x
Tipy 12
Poslední tipující: Květka Š., Frr, Akrij8, Amonasr, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je opravdu termojaderná ;-)

21.12.2014 18:29:03 | xoxoxo

v průlomu...

21.12.2014 09:49:24 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí