To mi někdo řekl

To mi někdo řekl

Anotace: malá inspirace písní Quelqu'un M'a Dit

...bylo mi řečeno...

V městě nad Seinou
v růžích dva milenci schovaní
bez trnů ze světa urvaní
v tabákovém oblaku

...možná v obrazech namalovaní...

Nad řádky novin
pod modrou záclonou
zní spousta slov
krásných jako drahý kov

...či snad do veršů vepsaní...

U tikajících hodin,
co pro sebe čas měří
dvě duše spočinou
víno je možná tou příčinou

...ve vlastním příběhu ukrytí...

Slova proudí proudem vody
náhodou pojí společné osudy
ti dva obejmutí kavárnou
kdysi v městě nad Seinou

...tak jak o nich zpívali..
Autor Breakthru, 01.01.2015
Přečteno 411x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, hanele m., jitoush, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí