Delirium

Delirium

Anotace: Moje prvotina o pokus básně s volným veršem.

Nahá světla aut levitující v mlze
tvé lokny připomínající závěje

a golfové jamky na tváři

 

definicí mé lásky je katatonie

jsem jen pěšák polapen v kroku budoucna

podepiš se chutí tvých rtů!

 

nač nosíš ten rám tajemna?

chci tebou prozřet, mou Monou - mou Lisou

sát to věrné teplo z tvých ňader

 

myriáda příběhů ale všechny končí nahotou

fantazie našeho pouta halucinogenních látek

 

jsme hosty opuštěné noci

taneční kroky co mě dráždí jako dehet

a slzy tragédie končící v poháru náručí

 

 

 

Autor Jayra, 23.01.2015
Přečteno 372x
Tipy 13
Poslední tipující: Akrij8, jitoush, zelená víla, knihomolka, Frr, Manni3, Amonasr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc povedené

03.10.2015 21:41:37 | Black Sardinian

Hodně dobré...

27.01.2015 20:56:14 | Elisa K.

Děkuji... :)

27.01.2015 21:09:26 | Jayra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí