procházka

procházka

Procházka po pláži
uprostřed noci
andělé na stráži
hlídají v docích

čtyři ťápoty v písku
jež moře smývá
rychlost mizících otisků
jejich polohu skrývá

vlahý vzduch,šum moře
dodává na romanci
hvězd plno tam nahoře
zde se prochází dva milenci
Autor najrob7410, 27.01.2015
Přečteno 535x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí