Svetlá

Svetlá

Anotace: na Cerese II

Do kráteru na Ceres
na koncert ma pozvala
mať z cesty naň strach a des
musím, ak ma spoznala

Aziatka to nie je, má
inak šikmé oči, tvár
popolavú, amen-tma
táto hviezdna superstar

na piáno bude hrať
nahatá vo svetlách rámp
na Cerese prvýkrát
- hudobných pódií vamp

kyticu doštípal mráz
ruky sa mi trasú, jej
vôbec nie, hrá prvý raz
na planétke zatuchlej

nečujným pohybom rúk
po klávesoch sem a tam
zavŕši hru v mori múk
ja tú svoju nedohrám

tlieskam, čomu neviem, on
hluchý ako peň môj sluch
nezachytil žiadny tón
najhorších možných predtúch

tlak len tak nepominie
po prestávke vlastný kus
takisto áno i nie
zahrám ako hosť, ich vkus

rešpektujem, donaha
idem, ako malý boh
ak to nie je odvaha
potom čo?.. noc pre oboch
Autor Petbab, 28.05.2015
Přečteno 328x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí