Čtu v tobě

Čtu v tobě

Anotace: když se snažíš pochopit náznaky, ale nějak to nejde, protože jim buď nerozumíš, nebo tam prostě asi nejsou

čtu v tobě jak ve spálené knize 

ohořelé stránky a zmizelé vize

černočerná slova, žádné věty,

a tak radši čtu si etikety

na lahvích nespásného alkoholu, 

a to když jsme i nejsme spolu

 

jsi rozladěný tón spící v klavíru, 

jsi ebenová rakev na míru 

pro každou mou snahu o záchranu,

až odejdeš, už celá nezůstanu 

 

tak hledám stopy po protějším citu 

v tvých očích, slovech, v prázdném bytu,

hledám i na dně červeného vína,

které mi tě trpce připomíná 

Autor Ell19, 27.06.2015
Přečteno 759x
Tipy 2
Poslední tipující: Lůca, koblihaska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí