Prérií

Prérií

Anotace: snů

Čirou náhodou to byl jen sen
teď už víš, že chci Tě milovat
mám z něj demo-verzi, výcuc, sken
zpomalený děj urychlovat

lze pouze v představách ráje múz
devíti a co se týče mne
přepadnu dostavník, vůz jak vůz
s užitečným sloučím příjemné

na pravé poledne scénář má
sekvenci polibků v režii rtů
nabízí laskavé angažmá
náhoda.. dík, velký Manitou
Autor Petbab, 15.07.2015
Přečteno 340x
Tipy 4
Poslední tipující: Amonasr, MARKO, Lůca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí