Existenz

Existenz

Anotace: Otázka na existeci

Li vůbec kdy jsi byl

či pouze snila jsem

ve svém bláznovství

a myslela jsem, že

tě ještě uvidím.


Není známo nic

o místě kde spíš

co je nového

jak se vůbec máš

mi nepovíš.


Když slyším tu řeč,

tak jen ze tvých rtů

a vidím daleko

tam až za obzor

a tam někde jsi.


Zkouším kreslit tvář

však nedaří se mi

když proti vůli mé

ty se vytrácíš

nic nenecháš.


Mlčí internet

o tvém životě

(jako o mrtvém)

visí otázka

s potem na čele

ptám se tě: Jsi?

 

Autor Tulačka, 23.09.2015
Přečteno 572x
Tipy 5
Poslední tipující: Amiradi, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím proč, ale působí to na mě až něžně. Pěkné...

18.10.2015 22:49:58 | Black Sardinian

Díky moc :)

16.12.2015 21:27:52 | Tulačka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí