Zvedni

Zvedni

Anotace: zrak

Na ufo neměl jsem řidičák
už ho mám, paráda je to
nepřišel jsem k němu nevím jak
stačí chtít, teď mám najeto

tisíc světelných let plus-mínus
pár set, to víš, začátečník
chceš-li, přilítnu, taky si zkus
jízdu na disku, tanečník

jaký jsem snadno poznáš sama
krok-sun-krok dělat společně
pokusíme se do neznáma
splním Ti bezpodmínečně

sen o tom, že naučíš se vznést
ke hvězdám, stačí sfinze chtít
na rozcestníku cest-necest
z očí směr vzhůru vyšlechtit
Autor Petbab, 29.09.2015
Přečteno 456x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, Nikita44, Psavec, Frr, Amonasr, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí