Hledání

Hledání

Anotace: Báseň vychází z nitra, z pravdivé duše..

Kráčím daleko do věčnosti.

Ty utíkáš za mnou.

 

Kdo nás ochrání před světem v zajetí?

 

Jak budeme chápat možnosti,

až proplujeme hmotou.

 

Každá myšlenka čeká na své početí.

 

Duše něžná je studnou moudrosti,

ukryta pevnou hradbou.

 

Cítim pocit, tlukot srdce,

však musím dál mlčet.

 

Kde jsi? Kam mám jít?

Chci projít hustou mlhou.

 

Je tak blízko. Otvírá se.

Rozplývá se souvětí.

 

Zář proudí skrze mne.

 

Už vím.

To ty ... jsi tou onou.

Autor darek, 30.01.2016
Přečteno 392x
Tipy 4
Poslední tipující: Bufik, boneslash, Chrodechilda, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí