...

...

Anotace: ...

Jak kapičky deště,
do střech ze rzi položených,
jak zvonky křídel andělských,
jak vodopád ve skalách rozervaných
vzpomínky hlavou mi zvoní...
Nový den ve světě starém
jako by křičel
a lidé,
co ulicemi křižují,
jakoby neposlouchali
zachmuřeni starostmi,
lásku ve sklech výloh míjejí...
Autor lala, 05.04.2016
Přečteno 413x
Tipy 13
Poslední tipující: Jort, Móny, Papagena, Jin&Jang, Vraby, zdenka, Mácha
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako by promluvilo moje druhý já...prima moc prima

05.04.2016 21:28:20 | Mácha

děkuji :)

05.04.2016 21:35:43 | lala

Nemáš zač je to fakt hodně dobrý oslovilo mě to tak jsem se musel vyjádřit

05.04.2016 21:57:38 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí