modlitba za lásku

modlitba za lásku

Anotace: buď se mnou každé ráno

Buď mou skálou -
pevným bodem,
co se tyčí nad obzorem.
-co mým bouřím odolává,
co mi oporu svou dává.
Buď můj vládce a král...
..cesta co vede mně dál


A tak se tě ptám,
Kdy přijdeš?
-Jitro rozzářené-
kdy stíny z očí sejmeš?
-léto provoněné-
a pohladíš mou tvář,
snědou drsnou dlaní,
a svůj úsměv mi dáš
ráno při svítání
Kdy čekat tě mám
s horkou černou kávou?
-vánkem osvěžené,
létem provoněné-
ráno...
Autor michaela07, 22.07.2016
Přečteno 529x
Tipy 10
Poslední tipující: Jin&Jang, vodnař, JSJ, Dreamy, Eleanor, jitka.svobodova, zdenka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně plyne...jako dítě roztoužené...úsměv.z.

22.07.2016 09:32:39 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí