pravdivý sen

pravdivý sen

Anotace: ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Křídla se nehlučně zvedala
a ticho nočním snům rozdala.

Vystřelená krása proudila
teplou krví do těla
a přeplněná touha loudila
říkat slova nesmělá.

Intimní polibek od motýla
s příchutí ráje
a pocit síly krokodýla
starověké báje.

Křídla se nehlučně zvedala
a já žil chvíli v domnění
že věčnost si mě podala
a smrtí se nic nemění.
Autor Akyš, 19.09.2016
Přečteno 693x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí