Políbení múzou

Políbení múzou

Anotace: :-)

Možná už vím, jak chutná políbení,
to se hned stín na všechny barvy změní.
Neztrácej čas
a poslouchej hlas
v ozvěnách.
V hlavě ti zní barvy všech tónů světa,
kdo zná, ten ví, jak chutná tahle meta.
Vpřed vede nás,
tak neztrácej čas
a poslouchej hlas
v ozvěnách.

Možná víc se nikdy nevrátí,
tak zpomal život svůj.
Špatné chvíle rázem převrátí,
tak, prosím, chvíli stůj.

V hlavě máš hlas, toť odraz tvého snění,
blíží se čas ranního probuzení.
Neztrácej čas
a poslouchej hlas
v ozvěnách.
Slyš každý tón, jak rozezní se v tichu,
zní jako zvon, zbavený všeho hříchu.
Vpřed vede nás,
tak neztrácej čas
a poslouchej hlas
v ozvěnách.

Možná zdá se býti spásou,
když ty tóny přemítám,
možná jen oslněn krásou,
probudit se odmítám.
Klidně může každý říkat,
že to je pobláznění,
já však stále budu zpívat,
že jsme múzou políbení.
Autor Pospa, 19.12.2016
Přečteno 660x
Tipy 1
Poslední tipující: Poetik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí