proměna

proměna

Anotace: ::::::::::::::

chtěl bych pokrýt celou plochu rozednění 

v lesklých odrazech světla

a rozprášit se v květu při setmění 

 

 v rozechvělé myšlence rozjasnit tušení 

světelného ozáření

a splynout s barevnou ozvěnou

 

Výsledek obrázku pro světlo

 

Autor Akyš, 19.01.2017
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí