Milá má hrdlička

Milá má hrdlička

Anotace: Milá má hrdlička Když budu sedět Za rozbřesku V mém domě U největšího okna jen Přiletí má mil...

Milá má hrdlička

Když budu sedět
Za rozbřesku
V mém domě
U největšího okna jen
Přiletí má milá hrdlička
Co otevírá mi nový den
Ty jsi moje milá
Pamatuješ si ještě
Co jsi mi slíbila?
Že nikdy
Nebudu na světě sám
A ty zatím po nocích lítáš
I když všechno ti dám
Věrnost a lásku
Hromady citu
Zatím tu koukám
Z okna prázdného bytu
Ale vím
Že přijde den
Kdy zas tu se mnou budeš
A nejen ta hrdlička
Já vím
Nebude to dlouho trvat
Bude to jen chvilička
Já rozsvítím se jak na nebi hvězda
I když se to nezdá
Spadne ze mě tíseň a hrůza
Pak opět mě políbí
Má tichá múza
Vezmu papír a pero
A vepíšu na něj
Ten krásný sen
Jak v mé duši hluboce jsem zasažen

Autor Beďa, 08.04.2017
Přečteno 375x
Tipy 5
Poslední tipující: Lioness, Iva Husárková, Philogyny1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je překrásné a něžné, moc se mi líbí. ST. :-))

09.04.2017 10:58:58 | Iva Husárková

líbí se mi Tvá jemná, citlivá poezie...

08.04.2017 17:37:03 | Philogyny1

Děkuji za ta hezká slova, člověka to potěší Beďa Zdeněk

08.04.2017 17:41:33 | Beďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí