na rybníku

na rybníku

Anotace: ........

vítr s osikou hraje si a chrastí

vážka s vážkou

v propojení slasti



unuděný rybář pospává

a slunce si chladí nohy v rybníku

všeho se všem dostává

i mě v papírovém parníku



pán s paní opodál

natíraj se UV něčím

a než komár dobodá

budou oba snědší



radost pozorovat letní flákáníčko

a hmyzí rojení

a než po poledni spadne víčko

budem  všichni zhojení

Výsledek obrázku pro léto

Autor Akyš, 24.06.2017
Přečteno 376x
Tipy 12
Poslední tipující: jitka.svobodova, Jort, Iva Husárková, Amonasr, piťura, Dreamy, Ruda Štola, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

24.06.2017 16:56:02 | Ruda Štola

To je nádherná fotka...:-)

24.06.2017 16:55:26 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí