Černobílý svět

Černobílý svět

Anotace: Když někdo do Vašeho světa vnese celou škálu barev a pak zase zmizí...

Ráno vstávám, v hlavě tebe

Zas tě nemám vedle sebe

Posnídam - a mezi námi

jídlo pořád nechutná mi

Stříhám a to prázdno v bytě

bys ty zabil snadno, hbitě

Po obědě kafe zase

pak chci ať je po zápase

Večer na mě padá žal

žes mi zase nenapsal

Po nocích o tobě sním

jen ať se neprobudím..

Autor wigi.sama, 09.10.2017
Přečteno 550x
Tipy 4
Poslední tipující: temepuve, CoT, Kapka, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí