Xxx

Xxx

Anotace: Něco pro vás 18 duo

Nevím jestli se mi zdáš nevím od kud jsi 
objevil ses na jednou jako z pohádky
a jak krásně zní 
nic si s toho nedělej semnou se bát nemusis semnou v klidu můžeš být.
 
Nevím jestli na to mám,nevím jsem zmatený 
s tebou je mi ale fajn s tebou jsem to já.
Tvoje oči modrý jsou jako nebe nad námi tvý jemný ruce jsou jako z hedvábí,
,když mě hladis cítím se hlád po tvým dotyku už nechci usínat nikdy sám,, nikdy sám..
 
Jako zmitajici troska ,tak cítím se já 
srdce zlomený v duši hledá stále klid
nevím jestli se mi zdáš nevím od kud si 
ale věřím že si ten ,co za to stojí.
 
Asi víš že mám tě rád víc než si vlastně myslíš,
chtěl bych tě milovat tak snad mi to dovolíš..
Autor bylina, 05.01.2018
Přečteno 438x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí