Královna

Královna

Anotace: Královna    Miluji život  maluji sen žiji s...

Královna 

 

Miluji život 

maluji sen

žiji sny

maluji životy 

 

V krajině snů bez hranic 

kde nemá moc nikdo

jen já 

jsem přání a tužeb královna 

 

Mám ráda svoji družinu 

která za svitu měsíce 

se mnou tancuje v oblacích 

houpajíc se v bocích - 

krok sum  krok-

úklona má paní 

děkuji Vám pane můj 

a příští rok pamatuj

píši si tě v pořadníku tanců 

jako prvého 

rytíře pravého 

 

Jsi bez bázně a hany

nebojíš se postavit 

jít naše sny proměnit 

ve sny jiné 

v ty 

které stále dřímají

 

Tak prosím jdi

můj pořadník je plný 

čeká další tanečník

a domáhá se svého práva 

na tanec v oblacích 

 

Lehká úklona - 

nekleč již a vstaň

vezmi svůj meč 

tam u brány 

kdes jej zanechal

pospíchej plnit své úkoly 

až opět bude ples

tam kdesi v oblacích 

jsi z celého srdce zván 

 

Autor Realita života, 17.01.2018
Přečteno 484x
Tipy 2
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tanec v oblacích a proměnit sny...moc se mi líbí !!! **ST**

18.01.2018 07:04:01 | Anděl

Taky mě to láká☺️

21.01.2018 21:08:14 | Realita života

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí