Závislost

Závislost

Anotace: doufám, že tenhle typ závislosti zná každý

Vybudovala jsem si závislost.
Není ale drogová, či alkoholová.
Neměj kvůli tomu na mě zlost.
Díky té závislosti jsem taková.

Poslední 4 dny byly jak sen.
Probouzet se vedle tebe.
Nedokázat si bez tebe představit den.

Dodával si mi do těla tolik chybějících pocitů.
A ani na minutu jsem ti nepřestala věřit.
Protože důvod proč právě jsi tu.
Je důvod proč to nikdy nebudu chtít skončit.

Vezmi si mé tělo
Polož ho do těch květinových vzorů.
Zatancuj mi na po kůži.
Zbav mně těch každodenních sporů.

To, že tu teď spolu jsme
To není náhoda
Jen prosím o prosbu
Toho jakésiho mocného boha.


Neber mi ho.
Nech jeho oči proniknout do mých snů
Nech ho tady ležet.
Chci v té posteli strávit zbytek mých dnů.

Kdybych tady jen ležela
A neměla tebe
Nevěděla bych nikdy, co je to nebe.
Autor Klér, 27.05.2018
Přečteno 471x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí