za zvuku flétny

za zvuku flétny

Anotace: -.,.,

nedbale krásná 

pluje do tušených existencí

vytouženou řekou

prchá zemí 

liduprázdných loutek

a zrádné proudy

otrávených šípů

mizí v zapomnění

 vlídností opředená zem

ji vítá v tónech

  flétny a bubínků

  

Výsledek obrázku pro příjemná krajina

Autor Akyš, 06.06.2018
Přečteno 320x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Anděl, Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...za zvuku flétny...vydechla jsem....děkuji Ti...doufám, že je ti líp...**ST**

07.06.2018 08:46:18 | Anděl

Zatim ne, napíšu do vzkazu ať tady nehekám

07.06.2018 10:26:52 | Akyš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí