Červenec na Berounce

Červenec na Berounce

Anotace: koketní veleblahá náhodička....

plnotvaré poprsí

s přiléhavým živůtkem

prostopášně nasytilo

mou nenasytnou poživačnost

                                                          a nahodile hedvábné dojmy

v karmínově růžovém červenci

vroucně orosily můj monotónní

snadno vadnoucí chudokvět

 

moc si se mnou nezadávejte ?

                    vy zlý člověče

hubovala zvonková sukénka

a bezúhonně se na mne usmála

                                                                                         

Výsledek obrázku pro zvonková sukénka 

 

Autor Akyš, 11.07.2018
Přečteno 270x
Tipy 11
Poslední tipující: Frr, Květka Š., Jort, bogen, Amonasr, Kapka, Iva Husárková, Anděl
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...člověk má někdy potřebu romantiky...nejen slovní...;-)

12.07.2018 17:31:05 | bogen

ano ano krásné je to propojit

16.07.2018 11:16:34 | Akyš

...ano, věčné...co je důležitější...forma nebo obsah?...;-)

16.07.2018 16:01:30 | bogen

Ach Akyšku! To je tak moc....vydechuji...nádherné!*ST*

12.07.2018 06:42:44 | Anděl

díky andělíno

16.07.2018 11:15:26 | Akyš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí