Malum matches

Malum matches

Anotace: Romance i balada o calvadosu, ale nejen

*

 

večer

Zavřenýma očima

jakoby viděla směs water aftershave

jablkový měsíc s vůní jader

a jemný odérek kouře

 

noc

slíbil, že nebude

chvíli se soustředila na proč

lehýnký výkřik do ptačích snů

do nového dne

ééééé áááá…

 

 

Intermezzo

ráno

noviny už zase lžou

každé a pokaždé jinak

český rozhlas vždy nemusí

(dnes  havarovala  ruská raketa nad…

místo se tají před sběrateli kovů)

 

 

Zpráva zpráv:

Bohatá úroda jablek

Calvados  se bude počítat

na automatických záchytkách

druh – barva – vůně - chuť

a možná i promile…

 

zatím

Konzumenti i pacienti

rukuvruce v čekárně

na zázraky dozrávání

 

nakládání, lisování

kvašení

destilace

 

Křemen-oheň-sklo

zavřené oči

 

Hřeje i ledový

 

 

Autor aravara, 20.10.2018
Přečteno 295x
Tipy 8
Poslední tipující: Anděl, Amonasr, Kapka, Frr, Akrij8
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc ráda jsem četla!!! Skvěle! *ST*

20.10.2018 15:56:19 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí