Elegie fontán legií

Elegie fontán legií

Anotace: Hořkost hořejší, křik, pláč, slzy, semena stojaté energie vesmíru, plameny šířící zlomy naděje, vaše plané vášně nekonečna. Proměny citu, lásky k obraznosti, smyslnost k náklonnosti, nervové vzepjeti, telesnost rozervana v býti v tisicehran tváře.

My dva; tlukot básní hyricich tvary v raném sepjeti horouci hory, vidění, vreni, andělé něhou nevěrni, laskavi k vodě dechu svěceneho jazzového.

 

Ozvěny, průchozí zkušenosti lidské, srdce odloučené v ráj lidské samoty, odlitky spolcene v unitarni zhusteni hmoty, tel na tělo tělem pripoutanych v gnozi.

 

Vibrace, které nekonečné jsou, ctouci vaše řádky, rané jako krevl

Autor Happyyz, 12.11.2018
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí