Malé radosti

Malé radosti

 

Ten mocný duch co v nás dřímá
Hmotnými statky neoplývá
Ducha svého, když povznášíme
Hlavu pak k zemi nekloníme

Laskavý úsměv, pohlazení
To si duch v těle lebedí

Ptáčci své noty trilkujete
S vámi si v duchu  notujeme

Paprsky slunce zasvítí
Svět jeví se hned krásněji
 
Noční luna tichou září
Inspiraci doprovází

Drobné radosti nic nestojí
Na duchu nás povznášejí



Autor vlnka, 24.03.2019
Přečteno 390x
Tipy 4
Poslední tipující: Amonasr, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí