Klavír a viola

Klavír a viola

 

Oparem mlžným halím se
tóninou hudby inspiruji se
ladně mě nohy nadnášejí
lyrickou náladu umocňují

Tak romanticky tóny znějí 
smysly s nimi v souznění
lehounce tančím na hladině
klavírní sonáta ve mně žije

Smyčec na strunách violy
stupňuje ve mně dojetí
rozvlním se jako tráva
co větřík si s ní pohrává

Hudba mě celou objímá
pod kůží jemně nervy svírá
rozezní všechna místa tklivá
citlivě hladí duše zpívá

Autor vlnka, 12.05.2019
Přečteno 307x
Tipy 9
Poslední tipující: Květka Š., Jort, Iva Husárková, Fany, J.Karasová, Amonasr, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano...

12.05.2019 11:21:58 | Kapka

Díky:-)

12.05.2019 13:54:15 | vlnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí